ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Cavani parla per primera vegada de la seua eixida del València

Per Blanquinegres · 31 Juliol, 2023

Edinson Cavani ja està a Sud-amèrica per a ser presentat com el nou jugador de Boca Júniors. Després d’aterrar al seu país d’origen abans de desplaçar-se a Buenos Aires, l’uruguaià va dir les seues primeres paraules com xeneize.

El davanter de 36 anys va afirmar que el club argentí que és per a ell “el més gran de Sud-amèrica” i va assenyalar el desig d’estar més prop de casa com un dels motius per a haver acceptat la proposta de l’equip.

“Estic feliç per molts motius. Boca és el més gran de Sud-amèrica i un dels més grans del món. Arribar a un club com aqueixos sempre et motiva. Sempre hi havia un contacte i una possibilitat de poder tornar. Gràcies a Román que va ser present en diversos moments. Vaig prendre la decisió de vindre a Boca per a estar prop de casa”, va celebrar Cavani encara a Montevideo.

Explicació sobre la seua eixida del València

 

“Vaig iniciar la temporada i la vaig acabar, però va haver-hi canvis al final on les coses es van començar a encaminar per a aquests costats i calia pensar en el futur. Entrenant a full, potser amb menys partits, però sí amb dies de treball i motivació, perquè una vegada que es pren la decisió i estàs més a prop et comences a motivar pel que tens davant”