ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Avanços significatius en l’operació de Koba

Per Blanquinegres · 24 Gener, 2024

Les negociacions entre el València i l’Estoril porta pràcticament tancada mancant uns detalls mínims des de divendres passat, quan va arribar el primer oferiment formal al València.

L’operació ha arribat a les oficines de Micer Mascó completament feta i pactada entre l’Estoril i l’Sporting Club de Portugal, i únicament s’ha dilatat perquè l’Estoril volia que Koba poguera jugar la Copa esta setmana setmana contra Benfica. Com vam explicasr a principis de setmana, Koba hui jugarà la Copa i a partir de demà s’accelerarà per a tancar l’operació.

És més, segons ha informat Relevo, hui les negociacions entre el València i l’Estoril han avançat i l’operació anirà cap avant una vegada es tanquen també els detalls amb l’Sporting Club de Portugal.

Amb la venda de Koba, el València cridarà a Singapur per a conéixer en quina situació queda l’economia valencianista i quina percentatge tenen autorització per a reinvertir en futbolistes. Peter Federico, que té un acord total amb el València, segueix a l’espera de veure com evoluciona el mercat valencianista a una setmana perquè finalitze el mercat.

El València vendrà el 90% dels drets de Koba i haurà de pagar el 15% de l’operació al Lens, per tant el València ingressarà una quantitat pròxima als 2.5 milions.