+  PRIMER EQUIP  

ATM-VCF: El partit que marcarà un abans i un després

Per Pere Alapont · 08 Març, 2015

Un PARTIDÀS. Amb majúscules. No hi ha altra manera de definir el que, a priori, serà l’encontre que es disputarà a les 21 hores a l’estadi Vicente Calderón de Madrid, a la vorera del riu Manzanares. S’enfrontaran cara a cara l’actual campió i tercer classificat contra el quart equip de la taula i un possible candidat (sí, possible candidat) al títol de Lliga.

Els càlculs són ben senzills. Una victòria valencianista posaria als de Nuno tercers en la classificació, superarien a l’Atlètic en dos punts i es col·locarien, ni més ni menys, que a 5 punts del Reial Madrid. L’objectiu no és ser campions, això és evident, però eixa possibilitat serveix per a demostrar la gran campanya que estan quallant els de Mestalla. Feia moltes temporades que al mes de març l’equip no era tan pròxim al líder de Primera Divisió.

El València es plantarà al Calderón amb tot el seu arsenal. Otamendi, recuperat miraculosament i gràcies al seu esforç i implicació serà de la partida si no passa res, al contrari que Paco Alcácer, sobre el qual Nuno va assegurar en roda de premsa que no estava al 100% i per tant no disputaria cap minut. Per la seua part, l’Atlètic no podrà comptar amb Griezmann i Miranda, sancionats, ni amb Saúl, que està lesionat. La presència de Mandzukic també estarà en l’aire fins a última hora. Unes baixes atlètiques que no acaben amb la perillositat dels de Simeone i la dificultat que va a tindre per al València traure punts del feu roig i blanc.

Alineació 11 vs real societat