+  ACTUALITAT  

Atlètic i Reial Madrid podrien ser castigats per la FIFA

Per Blanquinegres · 29 Abril, 2015

Els dos clubs de la Capital, podrien unir-se al FC Barcelona i patir una sanció per irregularitats en els fitxatges de menors.

 

Segons ha revelat El Larguero de la Cadena SER, la RFEF té coneixement de que la FIFA pretén sancionar a l’Atlètic de Madrid i el Reial Madrid. Ambdós equips podrien patir la mateixa sanció que el FC Barcelona va patir fa ja quelcom més d’un any. Una sanció imposta per el màxim òrgan del futbol al món, que impediria als dos Club de Madrid realitzar fitxatges per irregularitats a l’hora d’incorporar menors a les seues respectives pedreres.

El cas del conjunt blaugrana, ja va ser recorregut al TAS i rebutjat al mateix temps. La sanció FIFA imposta al Club de la Ciutat Comtal, i que seria copiada exactament en els casos dels dos últims finalistes de Champions, impedeix fitxar en les pròximes 2 finestres de mercat de fitxatges. És a dir, l’entitat catalana no pot fitxar fins al mercat d’estiu del any 2016.

Per als interessos dels de Mestalla, açò equilibraria la balança de cara a la propera temporada. Aixó si, al mateix temps s’haurà de tindre cura amb estos casos tan sensible i conèixer resolucions oficials per part de la FIFA. Cal recordar que el VCF també va passar per la lupa de Blatter, però sense alçar sospites davant les seues incorporacions a l’Acadèmia GloVal.