ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Atlèti i Juventus pensen en Ferran

Per Pablo Marquez · 24 Juliol, 2020

Ferran Torres abandonarà el València esta temporada. El migcampista de Foios ha pres la decisió de no renovar amb el seu club del qual forma part d’ençà que era un xiquet i fitxar per un altre club europeu que multiplique el seu salari.

FERRAN TORRES

Segons ha informat Superdeporte, l’Atlètic de Madrid i la Juventus de Torí també s’han interessat per la situació de Ferran Torres i estaran atents al mercat per si sorgeix l’oportunitat d’aconseguir els serveis de l’actual jugador del València.

Siomeone considera que Ferran Torres és una classe de jugador que ell no té a l’Atlètic de Madrid. Per això, el seu interés en el migcampista de Foios ha augmentat de forma considerable.

No obstant això, Ferran Torres prefereix jugar en la Premier League i tot fa indicar que serà el Manchester City l’equip que fitxe a Ferran. L’equip anglés ha apostat fort per ell i el salari de Ferran augmentaria més del que li va oferir el València per a renovar.

A més, la figura de Pep Guardiola ha sigut molt important en la negociació. De fet, ha sigut l’entrenador català qui ha demanat a la directiva del City el fixatge de Ferran. El jugador de Foios és conscient que Guardiola treballa molt i dóna moltes oportunitats als jugadors joves. Per això, l’oferta del CIty és la més seductora per a Ferran.