PRIMER EQUIP  

PRÈVIA ATH-VCF: Un clàssic per a afiançar-se

Per Pere Alapont · 04 Octubre, 2015

Athletic Club i València Club de Futbol s’enfrontaran a partir de les 4 de la vesprada al Nou San Mamés en la que serà una nova edició d’un dels partits més clàssics i històrics del futbol nacional. Al nou feu dels bilbaïns continuen entenent el que és aquest esport i sempre és complicat treure punts d’eixa ciutat.

No arriba en un bon moment el conjunt dirigit per l’ex valencianista Ernesto Valverde; una derrota el passat dijous a terres holandeses davant l’AZ en Lliga Europa i 4 derrotes en què va de Lliga és el que carrega a les seues esquenes aquest equip, cosa que no vol dir que vaja a ser fàcil puntuar. Ni molt menys.

El València, per la seua banda, arriba amb un poc més de confiança després de les victòries davant Granada i Olympique, tot i que el futbol desplegat segueix sostenint-se amb pinces.

De les convocatòries d’ambdós equips cal destacar la tornada a la llista d’André Gomes amb els de Mestalla i les absències d’Eneko Bóveda, Ager Aketxe, Kike Sola, Borja Viguera i Muniain, aquest últim lesionat de llarga duració.

Alineació 11 titular - bilbao