ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Sáenz tornarà al VCF si el Celta renuncia a la penalització

Per Miguel Fernández · 17 Septembre, 2020

Jorge Sáenz és una altra de les opcions que té el València CF per a reforçar el centre de la defensa. El jugador de Tenerife és propietat del club de Mestalla, però va signar una cessió de dues temporades al RC Celta de Vigo, on no compta per al seu entrenador, Óscar García. No obstant això, si els valencianistes volen recuperar-ho, haurien d’exercir la rescissió del contracte i, per tant, afrontar la penalització, que en aquest mercat ascendiria als 1,5 milions. Aquesta opció no és nova, perquè ja César Sánchez va intentar abordar el retorn de Sáenz per a cobrir la baixa de llarga duració de Garay, però en aquells moments la clàusula de penalització, que era de 3 milions, va frenar qualsevol possibilitat.

Ara, segons informa Salva Folgado en Plaza Deportiva, aquesta opció continua estant molt viva. Es continuen trencant opcions, com les de Murillo o Pezzella, pel bloqueig econòmic de Peter Lim, i l’alternativa de Sáenz és ben vista per part del club. Això sí, la seua tornada només es produiria si el Celta renuncia a cobrar ixa clàusula de penalització. I açò és un assumpte complicat. Malgrat no comptar amb el futbolista, que el curs passat va disputar solament 543 minuts repartits en 9 trobades, el club vigués s’ha remés sempre a l’estipulat en el contracte, ja que uns ingressos extraordinaris com aquests serien ben rebuts per l’entitat gallega.

Jorge Sáenz, per tant, es manté alerta fins a final de mercat perquè, en qualsevol moment, pot emprendre un viatge sol d’anada a València per a ser el substitut inesperat d’un Ezequiel Garay que continua sense equip.