ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Racic rebutja a grans d’Europa per renovar amb el VCF

Per Miguel Fernández · 26 Septembre, 2020

La renovació d’Uros Racic, tot i que encara no és oficial, ha suposat un doble colp moral damunt la taula per al València CF, que ha aconseguit retindre a un jugador amb projecció i, sobretot, convéncer al serbi per a què rebutje propostes de clubs importants dins del panorama europeu. I es que, segons informa Héctor Gómez en Goals Media, entitats com el Manchester United, Porto, Inter de Milà o Nápoles havien cridat a les oficines de Mestalla per a conèixer les condicions amb les quals es podria tancar un acord de traspàs o cessió amb un compromís d’adquisició, com pretenia el club anglés.

No obstant això, la postura del jugador ha sigut vital per a no escoltar cap oferta i tancar en pocs dies l’acord de renovació. Un acord que ampliarà significativament la seua clàusula de rescisió, situant-se en 150 milions d’euros, i que el mantindrà vinculat al club de Mestalla, com a mínim, fins l’any 2024. I es que Uros Racic no vol desaprofitar l’oportunitat de guanyar-se un lloc important en els plans de Javi Gracia, que s’ha convençut de les seues prestacions en pretemporada i que compta amb ell per a construir el seu projecte.

Una oportunitat, a més, que ha sigut complicada d’aconseguir, ja que ha sigut després de dues pretemporades, i amb dues cessions a La Lliga Smartbank i a Portugal, quan Racic ha rebut la confiança de l’entrenador del primer equip. Ara, amb la renovació signada, tot apunta que hui podrà començar a demostrar les seues credencials futbolístiques com a titular davant la SD Huesca.