ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

David López oferit al València CF

Per Miguel Fernández · 02 Septembre, 2020

La política d’austeritat que vol imposar Peter Lim al València CF de cara a aquest mercat de fitxatges no impedeix que continuen arribant oferiments de futbolistes a les oficines de Mestalla. L’últim, segons informa Ser Depotivos Valencia, és el jugador del RCD Espanyol, David López. Un dels capitans del conjunt periquito, que enguany ha descendit a la Lliga Smartbank, estaria buscant una eixida per a continuar jugant en Primera Divisió.

En les últimes setmanes s’havia parlat d’una possible operació amb el Reial Betis, però de moment la contractació no acaba de cristal·litzar i els agents del futbolista es continuen movent per a tractar de trobar-li un destí en l’elit del futbol espanyol. Està per veure si el València CF tindrà en compte aquesta opció o si es quedarà en un nom més en la llista d’oferiments que té la secretària tècnica del club de Mestalla, que ara mateix té un marge econòmic pràcticament nul dins del mercat i només pot treballar en contractacions a cost zero o cessions sense obligació d’aquirir al jugador.

David López s’està entrenant al marge aquests dies, recuperant-se d’una trepitjada al peu esquerre que li va impedir jugar davant el Cadis CF en l’últim amistós del RCD Espanyol.