ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Jordi Escobar vol guanyar-se un lloc en el primer equip

Per Miguel Fernández · 25 Agost, 2020

La gran presència de canterans que està tenint Javi Gracia en els entrenaments del primer equip obligarà el preparador navarrés a prendre decisions amb el pas dels dies. Jugadors que tornen a la dinàmica de les categorias inferiors, altres que es mantinguen amb el primer equip i, fins i tot, alguns que troben una eixida en forma de cessió, com ja ha sigut el cas de Javi Jiménez en direcció a l’Albacete. Jordi Escobar és un dels jugadors amb els quals el navarrés tindrà que prendre una decisió en les pròximes setmanes.

Segons informa Radio Taronja, l’objectiu del davanter és intentar fer-se un lloc en el primer equip del València CF per a la temporada 20-21. No obstant això, és conscient de la dificultat per l’extensa nòmina de davanters que té Javi Gracia en la plantilla. Rodrigo (que està prop de marxar-se al Leeds), Gameiro, Vallejo, Maxi i Sobrino completen aquesta llista, més l’interés que té el club en altres futbolistes més contrastats com Borja Mayoral o Luis Suárez. Per això, Escobar no descarta buscar una eixida en forma de cessió si no aconsegueix convéncer al cos tècnic de la seua vàlua per a romandre aquest curs en el primer equip.

El davanter de 18 anys va jugar l’any passat la seua primera temporada com a jugador de ple dret del València CF Mestalla, per la qual cosa tampoc seria descartable que es quedara en el filial valencianista als ordes d’Óscar Fernández, per a així continuar formant-se en la disciplina ché i poder ser una opció per a Javi Gracia al llarg de la temporada.