ACTUALITAT  SOCIAL  

Enrique Arce: “La seua gestió no és per a traure pit”

Per Miguel Fernández · 19 Agost, 2020

Enrique Arce està dolgut per la situació que està passant el València CF, i en els últims dies està donant la seua visió sobre la problemàtica econòmica i institucional del club. Si fa uns dies penjava en les seues xarxes socials un vídeo explicant la seua postura i els motius de la seua adhesió a la iniciativa Espíritu del 86, anit es passava pels micròfons de El Partidazo de Cope per a analitzar la més immediata actualitat del club ché.

Amb el mateix discurs utilitzat en el vídeo que ell mateix va compartir, on indicava que aquesta plataforma busca “reflotar el club des de la unió i el consens”, explicava en la Cadena Cope quines són les intencions d’aquest moviment valencianista. “No vol quedar-se amb el club, sinó ser una eina de vigilància. Aconseguir 40.000 accions provoca que tingues l’u per cent de l’entitat i pugues, entre altres coses, impugnar comptes”, explicava.

Aquesta plataforma va nàixer amb la publicació d’un manifest amb la signatura de personatges significatius dels 101 anys d’història del València CF, com Cañizares, Ayala, Kempes o Subirats. Però, a més, a ells s’unien membres de la cultura i altres àmbits de la Comunitat Valenciana. “Són gent que buscarà solucions des del consens i les bones formes”, afirma.

Finalment, va matisar que els bons tractes de Meriton cap a la seua persona no ennuvolen la seua visió crítica sobre l’estat del club. “No significa que si jo veig a Anil pel carrer li pregunte per la seua família, perquè amb mi sempre ha sigut educat, però jo no els aplaudiré la seua gestió perquè no és per a traure pit. És el moment més fosc del València CF que recorde”, va concloure.