ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Guendouzi rebutja al València CF

Per Miguel Fernández · 10 Septembre, 2020

El València CF continua treballant en l’arribada d’un migcampista, però la combinació de les dificultats econòmiques del club i l’absència de l’equip a Europa compliquen, encara més, el poder afrontar fitxatges amb garanties de convéncer a les primeres opcions. La prioritat del club continua sent Etienne Capoué, però la secretària tècnica també ha elaborat una llista amb alternatives davant les altes pretensions econòmiques del Watford FC. Una d’ixes opcions era el jugador de l’Arsenal, Matteo Guendouzi, però aquest va acabar rebutjant la possibilitat d’arribar cedit al conjunt de Mestalla.

Segons informa el diari AS, al francés no li va seduir jugar en una plantilla que no disputava cap competició europea, a més de la impossibilitat que té el València CF de comprometre’s a adquirir-lo en propietat a mitjà termini. A més, l’interés del Paris Sant Germain en Guendouzi va motivar, encara més, el rebuig del futbolista, que prefereix esperar que el conjunt parisenc faça moviments per a incorporar-lo, ja siga com a cedit o en propietat.

Aquesta operació, segons informa el diari AS, també afectaria en una certa manera a la composició de la plantilla che, perquè descartaria l’opció que el PSG es llançara a per un Greoffrey Kondogbia pel que ja han preguntat.