ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Murthy accelerarà l’arribada de fixatges

Per Miguel Fernández · 14 Septembre, 2020

Els desitjos de Javi Gracia tot apunta al fet que es poden convertir en ordres aquesta mateixa setmana. Les paraules del tècnic navarrés en la roda de premsa divendres passat, on va indicar que “estava decebut” per la falta de reforços i que amb aquesta plantilla no se li podia exigir els objectius que per història han d’acompanyar a l’entitat, no van ser ben rebudes per Anil Murthy. És més, estava previst que el president esbroncara a l’entrenador per haver fet pública una visió que no li podia vindre per sorpresa, ja que Gràcia l’havia traslladat en privat al mateix Murthy.

No obstant això, segons informa el diari AS, el pas de les hores i els problemes que va mostrar ahir l’equip en els primers 45 minuts han modificat un poc la percepció del president. Per això, sembla que aquesta setmana es tornarà a abordar el capítol de fitxatges, amb l’arribada d’un central i d’un migcampista en l’horitzó de prioritats de Javi Gracia.

L’arribada del central, especialment, s’ha tornat una necessitat immediata davant la lesió que Eliaquim Mangala va patir ahir als 15 minuts de partit. El central francés serà sotmés a proves en les pròximes hores, però Gracia és conscient que ni amb Mangala en plena forma té suficients efectius de garanties en el centre de la defensa després de l’eixida de Garay. Per això, noms com Pezzella, David López o Murillo es mantenen damunt de la taula.

Pel que fa al migcampista, Capoué és la gran obsessió del navarrés, que és el fitxatge pel qual Gràcia “s’ha involucrat personalment” com ell mateix va indicar el divendres, però a la propietat no li acaba de convéncer l’haver de pagar un traspàs per un futbolista de 32 anys. En definitiva, el València afronta la segona jornada dissabte que ve a Vigo davant el RC Celta, i Javi Gracia desitjaria poder comptar amb cares noves en l’equip, com li van prometre que tindria, i no va ser així, per a l’inici de lliga ahir a Mestalla.