ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javi Gracia demana el fixatge d’un lateral dret

Per Miguel Fernández · 31 Agost, 2020

Els tres partits de pretemporada disputats fins hui, més enllà de servir a Javi Gracia per constatar que el treball tàctic i físic realitzat aquestes setmanes comença a calar en els jugadors, han sigut emprats pel tècnic navarrés per a apuntar quins són els punts febles a millorar en la confecció de la plantilla. Un d’ells, encara que l’overbooking d’efectius fes pensar el contrari, és el lateral dret.

Segons informa AS, Gracia és conscient que necessita un jugador de garanties en ixa posició. Primer, perquè l’adaptació al ritme competitiu de Piccini, que ha estat quasi un any recuperant-se de la seua lesió de ròtula, serà molt lenta i progressiva. Segon, perquè Thierry Correia, encara que oferit millors sensacions durant els últims partits, continua estant molt lluny del nivell que se li exigeix a un lateral titular del València CF. I tercer perquè, encara que Wass puga ser una alternativa puntual, el navarrés comença a contemplar-lo més com una opció més sòlida en el centre del camp per cobrir l’eixida de Dani Parejo.

Per tot això, l’entrenador hauria transmés al club la important demanda d’incorporar un lateral dret o, en defecte d’això, un central que poguera actuar en aquesta posició, la qual cosa permetria cobrir en un mateix fitxatge la necessitat d’un central de garanties, una de las altres prioritats després de l’eixida d’Ezequiel Garay i els dubtes que generen Diakhaby i Mangala.