ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Otamendi se’n va al Benfica cansat d’esperar al VCF

Per Miguel Fernández · 28 Septembre, 2020

L’eixida de Nico Otamendi del València CF sempre ha sigut una espina clavada per a Lim. El jugador argentí, que abandonà l’entitat valencianista en 2015 en direcció al Manchester City, és un jugador del gust del màxim accionista, i per això el seu nom ha estat damunt la taula en els últims mercats. En 2019 va ser Marcelino el que va considerar que, amb Garay i Paulista, no era imprescindible l’arribada d’un altre central amb el cartell de titular. I ara, amb Otamendi a poques hores de firmar el seu nou contracte amb el Benfica, ha sigut Peter Lim el que no ha apostat en cap moment per ell.

I es que, segons informa Héctor Gómez en Gols Media, Otamendi ha esperat fins l’últim moment una cridada de Lim per a activar el seu fixatge. No obstant això, l’austeritat absoluta que el màxim accionista ha instaurat en el VCF i la condició d’extracomunitari de l’argentí han frenat qualsevol opció. A més, el Manchester City només contemplava una venda o la seua entrada en alguna operació satisfactòria per als seus interessos, com així ha ocorregut, ja que l’arribada d’Otamendi al Benfica ha suposat una rebaixa en el fixatge de Ruben Dias per l’entitat anglesa.

I Otamendi, cansat d’esperar una aposta del València que mai anava a arribar, ha decidit acceptar la seua tornada a Portugal, on ja va a estar en la disciplina de Porto. L’argentí, per tant, ha vist frustrat l’objectiu de tornar al València davant la incomprensible estratègia de Lim, que a només una setmana de tancar el mercat no autoritza cap fixatge. I, per la sensació que es transmet en el club, no sembla que tinga la intenció de fer-ho.