ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gracia i Murthy no estaran sols en la seua reunió

Per Miguel Fernández · 07 Octubre, 2020

El dia clau per al futur de Javi Gracia ha arribat. Semblava que seria ahir, però mentre el tècnic navarrés va acudir prompte a Paterna, on es va veure amb Corona, el president del València CF ni es va personar a la Ciutat Esportiva. Anil, que va aprofitar per a publicar un vídeo en els canals oficials del club per a justificar el desastrós mercat de fitxatges que ha protagonitzat Meriton, es veurà les cares en el dia de hui amb Javi Gracia, que haurà de rebre una explicació molt convincent per a suavitzar el gran malestar que s’ha generat en ell al llarg de les últimes setmanes.

Javi Gracia acudirà a la reunió amb una condició molt clara: tindre línia directa amb Peter Lim, ja que no considera a Murthy com un interlocutor vàlid, i que aquest li explique quines són les seues intencions amb el València CF. Javi Gracia no enten com Peter Lim no ha fet cap declaració pública per a explicar la situació de l’entitat i, per això, dubta de les seues intencions. A més, cal destacar que Lim encara no ha accedit a conversar amb ell des que va acceptar signar pel conjunt che.

Aquesta reunió, que presumiblement se celebrarà al migdia, comptarà també amb altres actors secundaris, però amb incidència en el desenvolupament de la trama. Segons informa Salva Folgado, a la trobada acudiran el secretari tècnic, Miguel Ángel Corona, l’agent de Gràcia, José Rodríguez, i els tres col·laboradors d’Anil: Joey Lim, Teo Swee Wei i Kim Koh.

L’únic que pot forçar, a hores d’ara, la continuïtat de Javi Gracia són les recomanacions del seu representant, que li va instar en la jornada d’ahir que reconsidere la seua postura i continue, i el fort vincle que ha creat amb la plantilla, que li ha demanat personalment al tècnic que no es vaja en aquests moments tan delicats. Entre hui i demà es coneixerà quina és la resolució final d’un Javi Gracia que se sent estafat i burlat, però que compta amb un dels valors més grans en una entitat futbolística: el suport dels jugadors i de l’afició.