ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

L’Elx pensa en la cessió de Guillamón

Per Miguel Fernández · 21 Septembre, 2020

Els dos primers partits de la Lliga Santander han demostrat que el València CF té la necessitat imperiosa de reforçar el seu defensa. Els 4 gols rebuts en dos partits desentonen amb l’ideari futbolístic de Javi Gracia, que va buscar construir durant la pretemporada una defensa sòlida i de garanties. I, a més, un dels noms que va destacar en els amistosos encara ni s’ha estrenat en aquest curs 20-21. Ni amb la lesió de Mangala, la baixada competitiva de Paulista i els continuats dubtes que sempre deixa Diakhaby són suficients perquè Hugo Guillamón haja pogut gaudir d’algun minut en estos partits.

Per això, a falta de conéixer si Meriton Hòldings portarà algun reforç, alguns equips tantegen la possibilitat d’incorporar al canterà valencianista com a cedit per a aquesta pròxima. Una possibilitat que, des de dins del club, sempre s’ha vist amb bons ulls. Segons informa Óscar Manteca en Plaza Deportiva, l’Elx CF és un dels clubs que major interés té per apuntalar la seua defensa amb l’internacional Sub-21.

No obstant això, l’eixida de Guillamón, si es produeix, arribarà en els últims dies de mercat, perquè està lligada de manera directa a l’arribada d’un defensa central que acompanye a Gabriel Paulista com a parella titular. I, vista l’austera gestió que vol Lim, no és segur que això vaja a ocórrer.