ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Diversos equips de Segona pregunten per Rivero

Per Miguel Fernández · 06 Agost, 2020

La porteria és una altra de les qüestions que està damunt la taula de la secretaria tècnica del València CF. En el club consideren a Jaume Domènech un actiu important per a l´entitat i no li busquen una eixida, excepte que arribara una oferta molt interessant. El cas de Cillessen és diferent, ja que el seu fixatge el passat mercat estival no ha complit les expectatives esportives i, a més, l´amortització econòmica de la seua contractació és un dels majors pesos per al Fair Play Financer del club.

El tercer en discòrdia és Cristian Rivero, que ha actuat aquest curs com a tercer porter del primer equip, i que necessita minuts per seguir creixent com a futur porter del València CF. Per això, la intenció del club és tractar de tancar una cessió, i són nombrosos les trucades de diferents clubs a les oficines de Mestalla preguntant per la situació de Cristian.

Segons informa Radioesport 91.4, fins a quatre equips tenen ben considerat el nom de Rivero per reforçar la seua porteria: Cartagena, Sabadell, Málaga i Elx. Pel moment cap dels interessos s´ha convertit en una oferta formal, però en el València veuen amb bons ulls que el porter de 22 anys lluite el pròxim curs per fer-se un lloc en la porteria d´algun d´aquestos clubs.