ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Javi Gracia demana a Capoué de forma urgent

Per Miguel Fernández · 02 Septembre, 2020

Javi Gracia comença a posar-se nerviós, perquè observa la constant eixida de peces importants en el club, alguna cosa que tenia assumit en certa manera, però no així l’arribada d’efectius amb els quals treballar de cara al començament de la Lliga Santander, que serà el próxim 13 de setembre davant el Llevant UE. El tècnic navarrés és conscient de la dificultat econòmica del club (ell mateix va participar en la negociació dels pagarés), però també transmet a Meriton que no és possible fer miracles sense una plantilla que siga, mínimament, competent.

Les exigències de Gràcia són poques, però sí ha demanat un esforç per un nom propi: Etienne Capoué. Segons informa el diari Marca, l’entrenador vol tindre a les seues ordres de nou a un migcampista de màxima confiança com és el francés, que va ser una peça clau al costat de Doucuré en un Watford que va arribar a la final de la FA Cup. No obstant això, els seus 32 anys i les pretensions del club anglés per fer caixa amb la seua venda suposen un gran impediment en la negociació, on Anil Murthy ha transmés que el València CF no està en condicions ni d’assumir pagaments ara, ni de comprometre’s a fer-ho el pròxim curs.

El club de Mestalla busca obtindre una cessió sense cap mena de clàusula d’obligació de compra, però el Watford, a més de deslliurar-se de la quantiosa fitxa del migcampista, també vol obtindre una mica de liquiditat econòmica per un jugador tan veterà del qual són conscients que no es revaloritzarà amb el pas de les temporades. En aquest context seguix intentant avançar el València CF, que encara no ha inaugurat el seu capítol de fitxatges un mes després de l’obertura del mercat. El temps avança amb gran velocitat, la competició està cada volta més a prop… i Javi Gracia es preocupa cada vegada més davant l’espoli sense recanvis que està patint en la plantilla.