ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Marchena: “No entenc un club com el VCF sense una estructura sòlida”

Per Miguel Fernández · 05 Agost, 2020

Carlos Marchena, jugador emblemàtic de la història del València CF, ha passat pels micròfons de SER Deportivos Valencia per analitzar l´actualitat de l´entitat de Mestalla. Marchena, que actualment treballa per al Sevilla CF, ha afirmat que encara que siga el club andalús el que li paga actualment, seguix sentint i patint per el conjunt valencianista, on va viure la “plenitud futbolística” de la seua trajectòria. “Sempre espere bones noticies del València, i ara mateixa no hi ha moltes. Sempre vull que guanye el València, i no m´agraden gens els embolics i les polèmiques”, explica.

Marchena també ha valorat l´actual estructura esportiva i organitzativa del València, que ha prescindit de la figura del director esportiu. “No ho entenc. Cadascú, en la seua vessant, ha de tindre autonomia. No hi ha cap persona que siga especialista en tots els àmbits, i s´ha de deixar assessorar”, indicava. El jugador andalús també ha recordat el suport de l´afició valencianista, que entén estarà patint per veure “baralles internes” i no converses sobre futbol.

Per últim, també ha recordat la seua controvertida eixida del club de Mestalla. Marchena recorda amb certa frustració aquell moment, on es va sentir en soledat. “Hi ha coses que són ingrates, però estic tranquil i lliure de conciència. Era una etapa que teniem que tancar, i així ho vam fer”, ha conclòs.