ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Un fons d’inversió nord-americà s’interessa pel València

Per Javi Richart · 29 Gener, 2024

Continuen apareixent possibles compradors per al València CF. Ara, ha sigut elDiario.es qui ha informat que un fons d’inversió nord-americà s’ha interessat en fer-se amb la majoria accionarial de Lim. En canvi, la identitat d’aquest no ha transcendit, però asseguren que té capital suficient per plantejar una oferta i, si fora necessari, acabar el Nou Mestalla.

Tot i això, la informació apunta que aquesta operació encara està en una fase “embrionària”, i que és independent del possible interés d’Atitlan per comprar la parcel·la del Nou Mestalla. Un nou interés, sumat al d’altre fons americà del qual va informar Javier Tebas, el passat mes de setembre. El president de LaLiga va expressar que el València no havia tingut cap proposta de capital americà, però sí que tenia entre 3 i 4 reunions anuals amb inversors americans i àrabs.

A més a més, la setmana passada, l’exvicepresident del València CF, Miguel Zorío, va presentar una oferta de 250 milions d’euros a Peter Lim per fer-se amb el seu dret accionarial. Una proposta que tindrà vigència fins el final d’aquest mateix mes de gener que acabarà dimecres.