ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Afirmen des d’Itàlia que l’Atalanta va a per Mosquera

Per Joan Marc García · 27 Desembre, 2023

Cristhian Mosquera s’ha convertit en un dels jugadors intocables en l’alineació titular per a Rubén Baraja per les seues prestacions als terrenys de joc El central valencianista ha aprofitat les oportunitats que li ha brindat l’entrenador amb el primer equip i s’ha consagrat en la defensa che.

Aquest alt rendiment a pesar de la seua joventut, ha despertat l’interés de molts clubs d’Europa per fer.se amb el central d’Alacant. L’últim club en mostrar interés ha sigut l’Atalanta, que segons informa el diari italià “La Gazzeta”, habria contactat amb Mosquera. A més, el passat estiu, l’equip de Bèrgam ja va intentar fitxar el futbolista per 3 milions d’euros.

No obstant això, el futbolista no està disposat a eixir en el mercat d’hivern i vol finalitzar la temporada vestint la camiseta del València, tal com han notificat l’entorn i l’agent de Mosquera al club.

A més, Mosquera renovarà automàticament una temporada més, fins a 2026, si en el seu últim any de contracte, 2025, juga un número determinat de partits. El València va voler incloure aquesta clàusula en el contracte del futbolista per a tindre’l ben lligat en cas d’una irrupció semblant a la que s’està donant. El defensa valencianista va renovar al gener de l’any passat fins al 30 de juny de 2025.