Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Tres jugadors amb dubtes físics per part del València

Per Alex Alfaro · 23 Desembre, 2022

Els jugadors de la primera plantilla del València es troben ja de mini vacances nadalenques. Divendres, dissabte i diumenge la primera plantilla té lliure i no hauran de passar per la Ciutat Esportiva de Paterna. És la pau abans de la tempesta, el descans abans d’un mes frenètic que espera a partir de la setmana que ve.

Després d’un mes i mig sense competir en lliga, els homes de Gattuso estan ja més que preparats per a tornar a jugar-se tres punts. La reestrena tindrà lloc a Vila-real, on se s’enfrontarà dissabte que ve, últim dia de l’any, a partir de les 16.15.

No obstant això, hi ha quatre jugadors que afronten estos tres dies de vacances amb una mica de dubtes a nivell físic, encara que la versió que transmeten des del club és que es tracta de molèsties  i la seua absència es deu únicament a una qüestió de precaució i de no cometre errors innecessaris. La pròxima setmana tornar a treballar amb el grup.

Tres jugadors no van estar en la convocatòria en el partit d’ahir. Cavani, Samu Castillejo i Jesús Vázquez no es van asseure en la banqueta en el partit enfront de l’AZ, no obstant això l’uruguaià sí que va estar en el xicotet partit que va enfrontar als suplents contra el filial valencianistes.