ACTUALITAT  

Reunió clau entre el Nantes i l’agent de Cömert

Per Mauro Pérez · 17 Abril, 2024

El València CF va optar per cedir al central suís Cömert al Nantes francés l’estiu passat, marcant així el seu destí lluny de Mestalla. La decisió va ser clara per part de Rubén Baraja, qui no veia al jugador com a part del seu projecte per a la temporada i va preferir apostar per altres jugadors com Mosquera.

Malgrat els esforços de Cömert per guanyar-se la confiança de l’equip, prompte va quedar clar que no estava en els plans de Baraja. Això va portar al jugador a buscar opcions d’eixida, i va anar en les últimes setmanes d’agost quan va trobar al Nantes com el seu nou destí.

La cessió va incloure una opció de compra de 2,2 milions d’euros, a pagar en dos pagues, que el Nantes té fins al 30 de juny per a executar. Encara que el club francés està enfocat a evitar el descens en les jornades restants de la temporada, s’espera que opten per comprar a Cömert, qui ha despertat interés tant en la Lliga com en altres clubs.

De moment, el Nantes no ha comunicat la seua decisió al jugador, però s’espera una videoconferència entre l’amo del club i els agents de Cömert per a discutir el futur del jugador i el preu de la seua possible venda. Mentrestant, el València CF espera per a conéixer si comptarà amb els fons de la venda o si haurà d’esperar altres ofertes pel jugador.