Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Reunió a tres bandes entre Juan Roig, Ximo Puig i Lay Hoon

Per Alex Alfaro · 02 Gener, 2023

El Nou Mestalla va ser un dels temes principals del menjar de directives que va tindre lloc en les hores prèvies del partit entre el Vila-real i el València del passat dissabte 31 de desembre. Tal com ha avançat la Cadena SER, Ximo Puig, president de la Generalitat Valenciana, va estar present en l’acte, a més de Juan Roig, amo del València Basket i germà del president del Vila-real Fernando Roig.

Pilar Bernabé, delegada del Govern en la Comunitat València, també va ser una de les presents en el menjar, i segons han assegurat alguns dels presents, va realitzar moltes preguntes referents al futur estadi del València C.F.

Juan Roig també va parlar molt i principalment va relatar a Lay Hoon les dificultats per les quals ha passat València Basket per a construir el Roig Arena, futur pavelló de València Basket. La conversa en anglés va tindre un caràcter desenfadat i molt cordial entre totes les parts.

Foto: Valencia Plaza

Foto: Valencia Plaza

També va haver-hi compromisos, l’enèsim per part de la presidenta Lay Hoon en este aspecte. El president de la Generalitat li va preguntar a Lay Hoon si esta vegada el club va de debò amb el tema de l’estadi, i la presidenta del València no va dubtar a assegurar que així era i va demandar ajuda per part de les autoritats. Per tant, Meriton va deixar novament en el menjar la intenció de complir amb els deures i les tasques que marca el conveni.

El València ha de respondre al conveni en els pròxims dies, en cas contrari l’Ajuntament tindrà llum verda per a aprovar les fitxes urbanístiques. Per tant, més enllà del mercat de fitxatges i de la volta de la competició futbolera, el Nou Mestalla serà un dels temes de major interés al llarg d’este mes de gener.