ACTUALITAT  

Diego López:”Estic molt content d’ampliar, un any més, el contracte fins a 2027″

Per Mauro Pérez · 11 Abril, 2024

El davanter valencianista, Diego López, va parlar per als mitjans del club després de la seua renovació amb el conjunt valencianista fins al 30 de juny de 2027. L’atacant va repassar la seua trajectòria en el club, la irrupció dels joves i la relació de Baraja amb els més jóvens.

Extensió de contracte amb el València CF

Estic molt content d’ampliar, un any més, el contracte fins a 2027. Tota la gent que em coneix sap que soc molt feliç ací a València i tant de bo siguen molts més”. Confirmava el davanter, després d’haver ampliat el seu contracte un any més.

Irrupció dels jóvens

“Ha sigut un any molt intens en el qual han ocorregut moltes coses, el final de la temporada passada va ser dur, però vam respondre bé tot l’equip i traiem la situació cap avant. Enguany, des de pretemporada, hem fet una gran faena i s’està veient reflectit en la taula. Estem molt contents, sobretot, jo i cal continuar així”.

Relació Baraja-canteranos

“Ens ha fet que juguem amb la soltesa amb la qual juguem, sense cap mena de pressió. Ell ho sap, sempre li ho agraïm, encara que no li ho diguem. Estem agraïts, no sols els jóvens també la resta de l’equip perquè el que està fent tant ell com tot el cos tècnic que hi ha darrere, estan fent un treball magnífic, i per això estem tan bé enguany”. I és que enguany, Baraja ha hagut de recórrer als més joves per a poder competir, i que manera ho estan fent, lluitant per entrar en la Conference League.

Equip com a família

“Tenim un grup molt bonic. Ho diem tot l’any. Eixa és una de les claus que ens està portant a estar on estem. Tots ens emportem molt bé en el vestuari. Som una família i això ens està ajudant molt enguany per a aconseguir els objectius. Tot l’equip rema en la mateixa direcció”.

Compromís en l’equip

“Soc un jugador molt intens, que va als xocs. Va ser un xoc fortuït, però si he de posar la cara una altra vegada,la posaré. Porte ferros ací i no crec que es trenque, així que el que faça falta”. Afirmava el davanter valencianista, després de la seua passada lesió en el partit contra l’Almeria.

Suport de l’afició com a part fonamental

“Ja a final de temporada de l’any passat amb la situació que vivíem, va ser el que més em va guanyar perquè estar en les bones és fàcil, però en les dolentes ells van respondre i de quina forma. Llavors, t’ho mostren diàriament. Prova d’això és anar cada cap de setmana al Camp de Mestalla, l’afecte que tenen per nosaltres i, sobretot, pel València CF. Tant de bo aconseguim quedar en el més alt possible de la taula i al costat de l’afició, que ens ajuda molt”.