ACTUALITAT  

Pedro Cortés nega els tocaments al judici celebrat a porta tancada

Per Alejandro Fernandez · 23 Febrer, 2023

L’expresident del València entre 1997 i 2001, Pedro Cortés, ha negat haver tocat les parts íntimes d’un jugador que pertanyia a la pedrera del club en el judici que s’ha celebrat hui en el Jutjat penal número 3 de València.

El lletrat demana dos anys i mig de presó per a Pedro Cortés ja que entén que hi ha prou proves i documentació que servisquen com a prova de càrrec suficient perquè hi haja una sentència condemnatòria contra ell, encara que negue els fets. L’expresident ha admés haver enviat uns missatges de text al que fora jugador de les categories inferiors del València.

La part de Pedro Cortés ha eixit molt tranquil·la i ha declarat als periodistes que el judici havia anat “de meravella” i han recordat que “fa uns mesos l’Audiència de Madrid va absoldre a un professor prèviament condemnat” per uns fets similars.

En l’escrit de qualificació davant el Jutjat, la fiscal ha explicat que el jove futbolista va signar un contracte amb l’agència d’un familiar de Cortés i que això “va facilitar que l’acusat tinguera contacte de manera habitual amb el menor”, la qual cosa, al seu torn, va donar lloc a una “relació de confiança”.

Segons aquest escrit, Cortés es va emportar al jove a un menjar familiar i li va murmurar a l’orella “Et menjaré sencer”. Després del menjar, Pedro Cortés va portar al jove a la Ciutat Esportiva, que és on residia, i en el cotxe durant el camí “guiat pel seu ànim libidinós va posar la seua mà dreta en la cuixa esquerra del menor començant a fer-li massatges en forma circular desplaçant la seua mà l’acusat fins a la zona genital”.

Els pares del futbolista de les categories inferiors del València van denunciar res més conéixer els fets i la via oral està sent a porta tancada per petició de totes dues parts.Hola