ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

No hi haurà banda de música al València – Real Madrid

Per Javi Richart · 26 Febrer, 2024

Si hi ha un signe característic de la Comunitat Valenciana són les bandes de música. I així ho ha demostrat el València CF, qui fa dècades convida a cada partit de Lliga a una banda per donar suport i visibilitat a la cultura valenciana. En canvi, per al partit d’aquest dissabte 2 de març davant el Real Madrid, no hi haurà una banda de música, segons informa Valencia Capital Radio.

L’Associació Musical ‘La Esperanza’ d’Asp (Alacant) era la banda prevista per a aquest partit i, finalment, no acudirà a l’encontre. La raó és que el club convidarà a diferents col·lectius d’emergències per homenatjar-los pel seu treball a l’incendi de Campanar a València.

La informació apunta que des del club es pretén obtenir eixes 80 localitats per vendre més entrades, ja que des de fa setmanes que estan esgotades per a aquest partit que donarà la volta al món. D’altra banda, el club ha explicat a l’Associació Musical ‘La Esperanza’ d’Asp que es cancel·la qualsevol acte festiu durant el partit “en solidaritat i respecte a les víctimes”.