Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Marcos André no està al 100% i perilla la seua presència

Per Alex Alfaro · 06 Gener, 2023

Ningú va dir que desembre anava a ser un mes senzill pel que fa a les baixes i als problemes físics. I no ho està sent. Enfront del Vila-real Nico es va lesionar per a tres mesos, Thierry i Foulquier van ser baixes enfront de La Nucia i per al retorn de La Liga a Mestalla els problemes han arribat a la davantera. Marcos André s’ha pujat a l’autobús dels convocats, però tal com han confirmat fonts del club a Blanquinegres, el brasiler pateix unes molèsties que no li van deixar ahir entrenar al mateix ritme que la resta dels seus companys i hui no es troba al 100%.

És més, en el club existeix en el convenciment que Marcos hui no tindrà cap minut enfront del Cadis. Més tenint en compte la política de recuperació que té Gattuso que no arrisca amb cap jugador amb molèsties. Per tant, l’entrenador italià no tindrà una altra opció que la d’apostar a dalt en Cavani i Hugo Duro per als últims minuts.

Convocatòria

L’equip de Gennaro Gattuso ja es troba concentrat en un hotel pròxim a l’estadi de Mestalla abans de disputar, a partit de les 9 de la nit, el partit corresponent a la jornada 16 del campionat nacional de lliga enfront del Cadis.

Els jugadors han anat arribant, com és habitual, a les 13.00 a oficines on han deixat el seu cotxe particular abans de pujar-se a l’autobús de convocats. El gran dubte en la llista era la presència d’André Almeida, que ahir no va poder participar en l’entrenament a conseqüència d’unes xicotetes dècimes de febre. Finalment sí que ha sigut convocat i podrà formar part de l’equip que utilitze Gennaro Gattuso esta nit a Mestalla.

D’esta manera, el tècnic té a tots disponibles a excepció de Nico, que va ser operat en el dia d’ahir i serà baixa els pròxims 3 mesos. D’altra banda, Gattuso introdueix en la convocatòria a Fran Pérez i Mosquera, que són els jugadors de l’Acadèmia que habitualment estan amb el primer equip en els partits oficials.

El València se la juga en un partit fonamental per a no despenjar-se de les competicions europees. Ara mateix l’equip de Gennaro Gattuso continua estant viu i es troba a 6 punts de la sisena posició que ara mateix ocupa el Betis. No obstant això, una derrota canviaria tot i seria el primer colp dur per al València.

Amb totes estes dades, esta és la llista oficial de convocats del València C.F:

Porteria: Mamardashvili, Herrerín, Rivero

Defensa: Gayà, Lato, Mosquera, Paulista, Comert, Cenk, Jesús Vázquez, Diakhaby, Thierry, Foulquier

Mig del camp: Guillamón, Almeida, Yunus, Fran Pérez, Ilaix

Davantera: Lino, Kluivert, Castillejo, Hugo Duro, Marcos André, Cavani