ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Mestalla celebrarà una macrofesta en la nit de cap d’any

Per Blanquinegres · 02 Novembre, 2023

L’afició del València C.F coneixia ahir a través de les xarxes socials la intenció de celebrar una macrofesta la nit del 31 de desembre en l’estadi de Mestalla, amb motiu de la celebració d’any nou. Amb l’eslògan “la Nit de cap d’any més gran de València”, va portar a pensar que se celebraria en la gespa del camp. Tot això a tres dies que el mateix València jugue un partit. Però res més lluny de la realitat.

Segons han informat fonts del club, la festa es durà a terme en la façana de l’Avinguda Aragó i en cap cas es tindrà accés a les graderies o a la gespa. El València té la intenció d’ampliar el seu ventall pel que fa als esdeveniments allunyats del propi futbol i preparar el terreny perquè el futur estadi de Mestalla es convertisca en una referència, com ja ho és el Santiago Bernabéu o el Metropolitano, i com ho serà el Roig Arena.

Per això, l’entitat ha iniciat el ‘negoci’ amb activitats en el seu estadi allunyades del que són l’equip en si en l’actual Mestalla. Ho va fer amb aquell Colòmbia-Iraq que es va disputar i ho fa amb aquest esdeveniment que se celebrarà el 31 de desembre. L’entitat cedirà el vomitori de l’Avinguda d’Aragó, concretament l’espai des de la porta fins abans d’entrar al terreny de joc. Tots els accessos al verd estaran vetats i la festa en si serà en l’espai existent entre les portes de l’estadi situades a Aragó fins a just abans del camp. Tampoc hi haurà accés a la graderia.

El club ingressarà un fix i un variable, que anirà en funció de les entrades venudes a la festa. Els ingressos superaran els 100.000 euros, si bé encara és difícil de conéixer pel fet que encara les entrades no estan posades a la venda.

Esta festa ha provocat una gran polèmica entre l’afició valencianista que no entén com l’estadi més vell de LaLiga es presta per a aquesta mena d’esdeveniments que tenen una fi comercial. La realitat és que el futbol està canviant i cada vegada més els clubs es mostren més oberts a un model de camp obert i en funcionament els 365 dies de l’any.