ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Mendes oferix quatre jugadors a Lim

Per Miguel Fernández · 29 Septembre, 2020

El tancament del mercat està cada vegada més a prop, i el València solament té sis dies per davant per a reforçar la plantilla. Un temps que, amb tot el treball que té per davant, es veu insuficient per a cobrir totes les carències de l’equip. Per això, i tenint en compte les limitacions que Peter Lim està posant als moviments del club en el mercat, Jorge Mendes vol aprofitar-se de la situació amb solucions de la seua pròpia ‘collita’.

I és que, segons informa Plaza Deportiva, el València CF hauria sigut un dels clubs als quals l’agent portugués hauria oferit a quatre futbolistes que vol situar en algun equip d’ací al final de mercat. Aquests serien el central Dinis Almeida i els migcampistes Joao Carvalho, Pajtim Kasame i Gonçalo Rodrigues ‘Guga’. L’únic d’ells que compta amb el distintiu de jugador important per al seu equip és Guga, que ha sigut titular amb el Famalicao portugués en les primeres jornades de la Lliga NOS, arribant fins i tot a anotar un gol en la derrota davant el Benfica.

Ni Dinis Almeida és vital en el Lokomotiv Plovdiv de Bulgària, ni Carvalho per al Nottingham Forest, que disputa la Championship en Anglaterra. Kasami, per part seua, es troba com a agent lliure després de no continuar al FC Sion, que sigué el seu últim equip. Tots tenen en comú que pertanyen a Gestifute, agència de representació del mediàtic agent portugués. A més, tots entrarien dins d’ixa llògica que Meriton Hòldings vol instaurar en el València: jugadors que no superen els 30 anys i sense un historial de lesions greu. El més veterà d’ells és Kasami, amb 28 anys, seguit per Almeida amb 25 i, per últim, els dos més joves són Carvalho i Guga amb 23 anys.