ACTUALITAT  

Martín Queralt: “Les coses tenen un principi i un final”

Per Mauro Pérez · 18 Abril, 2024

Juan Martín Queralt ha pres la difícil decisió de renunciar al seu càrrec en ‘De Torino a Mestalla’ després del desenllaç no reeixit del projecte 112VCF. Este projecte, destinat a reunir fons per a fer una oferta de compra pel paquet accionarial del València CF en mans de Peter Lim, no va aconseguir el seu objectiu. Queralt ha expressat la seua gratitud cap al club i els aficionats, però ha considerat que era hora de cedir el passe a noves idees i lideratge.

“Les coses tenen un principi i un final, i en este cas és molt clar”, ha declarat Queralt. Encara que el seu afecte pel València CF roman intacte, va reconéixer la necessitat de donar pas a persones més joves amb noves perspectives per a aconseguir els objectius compartits pels valencianistes.

Respecte al seu successor, Queralt ha destacat la importància d’una transició ràpida i efectiva. Encara que va expressar la seua decepció per la resposta limitada al projecte 112VCF, va agrair a les 1.483 persones que van participar en ell. “Esperàvem més, però no hi ha retrets”, ha afirmat.

D’altra banda, l’economista, Antonio Paños va emfatitzar que el vertader fracàs haguera sigut no intentar buscar una solució alternativa. Encara que el projecte no va tindre el resultat esperat, Paños ha subratllat la importància de continuar sent vigilants i buscar activament solucions viables per al futur del club.