ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Marcelinho Carioca relata l’infern del seu segrest

Per Javi Richart · 26 Desembre, 2023

L’exfutbolista del València CF Marcelinho Carioca va ser segrestat a Brasil fa una setmana després de ser assaltat a una gasolinera per l’home d’una dona amb la qual el brasiler havia anat a un concert. Marcelinho va estar 36 hores segrestat, i va relatar tot el que li va passar a una roda de premsa posterior als fets, junt amb la Policia de Sao Paulo.

Em van dir: ‘Has jugat alguna vegada a la ruleta russa’? S’escoltava com rodava el carregador i van guardar una pistola baix d’una tovalla. Em van colpejar amb la culata d’un rifle i vaig pensar: ‘Ens van a afusellar, ens van a matar’. Em vaig dir: ‘Senyor no em deixes, no em deixes“, relatava l’exjugador.

La Policia de Sao Paulo va informar que 5 persones van ser detingudes i acusades d’extorsió mitjançant segrest. Així, Marcelinho Carioca va transferir al voltant de 8.000 dòlars als comptes dels segrestadors. A més a més, a les xarxes socials s’ha estés un vídeo que va gravar l’exfutbolista obligat pels segrestadors.

A més a més, l’exjugador del València va aclarir a la roda de premsa que no té cap tipus de relació sentimental amb la seua amiga, una relació que pareix el motiu del segrest. D’altra banda, el brasiler va relatar com va ser el moment del seu alliberament: El vaig abraçar (al policia que el va rescatar) com al meu pare, el meu germà i el meu amic. Perquè va arriscar la seua vida”.