Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’ordre de Peter Lim de cara al mercat d’estiu

Per Blanquinegres · 13 Juny, 2023

El mercat ja ha començat al València i novament la política del club tornarà a estar condicionada per la seua economia. Diverses partides d’ingressos es redueixen: per competició, per drets de televisió i, llevat que es trobe un patrocinador per Cazoo, també els comercials. D’aquí ve que l’escenari contemple vendes com les de Mamardashvili i Musah. Però hi ha situacions salarials que condicionen i que podrien implicar un altre tipus d’eixides.

El límit salarial del València pel Fair Play Financier, novament, es veurà reduït. En els últims anys s’ha passat de 111M€ (2021) a 76M€ (2022) i les fitxes de quatre futbolistes consumeixen quasi el 35%. Es tracta dels casos de Cavani, Gabriel Paulista, Diakhaby i Gayà. Va salvar en el cas del capità i el francés, encara que amb irregularitat, el rendiment dels quatre salaris més alts no ha sigut diferencial. De fet la permanència es recordarà pel paper i els gols dels Javi Guerra, Diego López i Alberto Marí.

D’esta manera, l’ordre que s’ha donat des de Singapur és que perquè hagen compres, primer han d’eixir jugadors importants de la plantilla. S’espera un estiu de compres per a reestructurar la plantilla, però també de moltes eixides.