ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Llum verda de Lim a les operacions lligades de Koba i Peter Federico

Per Javi Richart · 29 Gener, 2024

Comença a desbloquejar-se el mercat per al València CF. L’entrenador del Reial Madrid Castella, Raúl González, va confirmar ahir en roda de premsa la marxa de Peter Federico al conjunt che. En canvi, l’operació està condicionada a la venda de Koba Koindredi a l’Estoril portugués, la qual es tancarà a les últimes hores, i que al mateix temps durà al futbolista francés a l’Sporting de Portugal.

Segons informa Nacho Sanchis per a Relevo, Singapur (Peter Lim) ha donat l’OK a la cessió amb opció de compra de Peter Federico, una vegada es confirme la venda de Koba per 3 milions d’euros, una operació a la qual tan sols li falta la signatura final. Tot està supeditat a l’acord entre l’Estoril i l’Sporting de Lisboa, el qual es tancarà a les últimes hores.

L’operació ha arribat als últims dies de mercat, degut a que l’Estoril volia que Koba jugara la final de la Taça de la Liga, que van perdre als penals davant l’Sporting de Braga dissabte. El francés va ser titular, però el van substituir al minut 59. Eixe va ser l’últim partit del migcampista de Yibuti amb el conjunt portugués, abans d’unir-se a l’Sporting de Lisboa.

Això desbloquejarà l’operació de Peter Federico, la qual es podria confirmar durant el dia de hui. Serà una cessió amb opció de compra pel 50% dels drets del futbolista, una fórmula que sol utilitzar a sovint el Reial Madrid a les vendes dels seus jugadors joves.