ACTUALITAT  SOCIAL  

Libertad VCF instal·larà un cartell gegant de “Lim Go Home” a l’estació “Joaquín Sorolla” de València

Per Joan Marc García · 06 Novembre, 2023

La plataforma “Libertad VCF” té entre els seus plans instal·lar un cartell gegant amb el ja famós missatge “Lim Go Home” a l’estació de tren “Joaquín Sorolla” a València. Aquesta acció és part de la protesta contínua contra el màxim accionista del València, ​​Peter Lim.

Libertad VCF va guanyar el Premi Blanquinegres al millor col·lectiu la funció del qual és defensar al valencianisme en tots els seus vessants. El guardó va ser entregat després de rebre el suport de 7612 vots, superant als altres dos finalistes (De Torino a Mestalla i l’Agrupació de Penyes).

La instal·lació del cartell gegant de “Lim Go Home” a l’estació “Joaquín Sorolla” representa un capítol més en la lluita constant dels aficionats per recuperar la identitat i l’èxit del València CF. Amb aquest cartell totes les persones que arriben València mitjançant tren podran veure el “Lim go Home”. De moment, està previst que el cartell estiga 3 mesos junt a l’estació “Joaquín Sorolla”.

Cal recordar que Libertad VCF ja va dur a terme una proposta similar, quan en maig de l’any passat va instal·lar un cartell publicitari de grans dimensions de color groc amb el lema ‘Lim Out’ als voltants de la ciutat esportiva de Paterna, des d’on es podia veure perfectament.