ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València és un dels sis equips de LaLiga que no han aconseguit guanyar dos partits consecutius

Per Sergio Botella · 12 Novembre, 2022

Arribem al paró del Mundial de Qatar i el València està amb 19 punts en la 10é posició. Estos números no són els que s’esperen en un club com el València i una de les grans causes d’això ha sigut la irregularitat mostrada en esta primera part de la temporada. L’equip entrenat per Gattuso no ha sigut capaç d’encadenar dos victòries seguides, que et limita molt a l’hora de poder mirar cap amunt en la classificació.

En la Lliga hi ha altres cinc equips que no han pogut guanyar dos partits seguits: Almeria, Espanyol, Sevilla, Cadis i Elx. Tots ells es troben en la zona baixa de la classificació, la qual cosa demostra la necessitat de tindre una major regularitat.

Si repassem un a un d’estos cinc equips ens adonem de l’esmentat abans, tots ells es troben en la part baixa de la taula. L’Almeria té 16 punts i se situa en la 14é plaça. Per part seua, l’Espanyol, amb 4 punts menys, està en les 16é plaça. Els tres equips restants, Sevilla, Cadis i Elx, són els que ocupen les places de descens.

Malgrat que els números no acaben d’acompanyar, les sensacions generals no són tan males. L’equip sembla demostrar tindre la capacitat per a estar alguna posició més amunt. Tots els partits, excepte a Vallecas, el València ha competit en bon nivell i ha pogut fins a guanyar qualsevol partit.

Podem pensar que en molts partits va faltar una mica de sort, en uns altres es va notar més la joventut, però el que és clar és que si s’acaba de trobar aquesta regularitat l’equip estarà molt més a dalt. El pròxim partit del València, ja després del Mundial, serà en l’estrena de la remodelació de l’Estadi de la Ceràmica a Vila-real. No crec que haja millor ocasió per a aconseguir per primera vegada en la temporada dues victòries consecutives que en un derbi de la Comunitat davant un rival directe en la classificació.