La millor informació del ValènciaCF en valencià

Óscar Fernández tractà d’evitar l’expulsió del Villarreal B
,

Óscar Fernández tractà d’evitar l’expulsió del Villarreal B

COMPARTIR

728-90

El VCF Mestalla i el Villarreal CF van empatar ahir (1-1) en un amistós disputat a la Ciutat Esportiva del conjunt groguet. Encara queden unes quantes setmanes perquè s’inicie la Segona Divisió B, però les pretensions dels dos tècnics per seguir amb la posada a punt dels seus, tant a nivell físic com a nivell tàctic, eren totals. Per això, el tècnic Óscar Fernández va deixar la imatge del partit i, probablement, un gest esportiu que no se sol veure molt sovint.

Segons informa el diari AS, el tècnic del VCF Mestalla va intentar que el seu rival no jugara amb un menys després de l’expulsió de Soni. Aquesta, que va ocórrer a pocs minuts del descans, deixava als valencianistes amb un integrant més per a tot el segon temps per tractar de donar la volta al resultat, que era desfavorable. No obstant això, Óscar va sol·licitar al col·legiat que permetera que els grocs pogueren tornar a situar onze jugadors en el camp, per a així seguir en igualtat de condicions.

L’àrbitre, amb el reglament a la mà, no va poder concedir ixa petició, però Óscar va deixar un gest esportiu que demostra el seu saber estar i, sobretot, l’obsessió dels tècnics en l’exigència per al treball de pretemporada.