ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El Salernitana s’interessa en Gattuso

Per Alex Alfaro · 16 Febrer, 2023

La vida ha canviat al València molt en només 16 dies. 16 dies de mercat i 16 després d’eixe mercat que va trencar la relació entre Gennaro Gattuso i el València. L’italià, a un dia que s’acabara el mercat, va decidir posar el seu càrrec a la disposició del club i va dir adeu a un equip que li havia tractat espectacularment bé des del primer moment.

L’equip que s’ha interessat en Gattuso, segons informa Calciomercatto i ha recollit El Desmarque, és el Salernitana que actualment juga en la Sèrie A italiana. Els “granata” han perdut set dels últims deu partits i el seu president, Danilo Levorlino, ha cessat a Davide Nicola, l’entrenador de l’equip.

Ara mateix la primera opció és Gattuso, que ja va passar per este club com a jugador. No obstant això, sembla complicat que Gattuso fitxe per un equip únicament 15 dies després de la seua eixida del València.

Gattuso explica la seua eixida

“Moltes gràcies a vosaltres per la comprensió en estos 7 mesos. Gràcies a l’afició, sempre increïbles. Ho sent pel que ha passat però la vida és així. Bona sort a Voro perquè té un futur molt difícil. Molta sort també al meu equip. Hem decidit jo i el club anar en esta direcció amb respecte i cordialitat i ja està. Amunt València, un club molt gran i una ciutat increïble. Gràcies per l’hospitalitat”