ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Lay Hoon parla del paper de Peter Lim en l’eixida de Gattuso

Per Alex Alfaro · 02 Febrer, 2023

Lay Hoon Chan, presidenta del València CF, va parlar en el dia d’ahir en roda de premsa en el Media Center de la Ciutat Esportiva de Paterna.

Una de les preguntes obligatòries que calia fer-li a la presidenta, i per tant a la persona de més confiança de Peter Lim a València, eren els motius de l’eixida de Gennaro *Gattuso del club el passat 30 de gener.

Estàs han sigut les explicacions que ha donat Lay Hoon:

“Jo no dic mentides. Respecte a la relació amb Gattuso. L’acord no ha tingut res a veure amb temes de fitxatges. Sempre va ser una persona molt honesta i va demanar amb ell una reunió quan va acabar el partit”

 

El paper de Peter Lim

“Peter no va estar físicament en la reunió amb Gattuso, però va ser informat puntualment del que va succeir en la reunió. El Consell d’Administració va estar implicat en el report a Peter sobre l’eixida de Gattuso. Ha agraït els seus esforços al capdavant de l’equip. Està decebut amb esta situació perquè és un contratemps en el full de ruta que tenim.

Està al corrent de les protestes de final de temporada passada, prova d’això és que vam fer canvis en la direcció del Club, sap com se sent l’aficionat i estem centrats en el treball per a millorar. És constant la pressió i les instruccions que posa Peter Lim sobre la direcció del Club per a canviar la direcció”