ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’ascens del Reial Valladolid confirma el futur de César Tárrega

Per Javi Richart · 27 Maig, 2024

La felicitat va envair aquest diumenge els carrers de Valladolid, ja que l’equip de Pucela va aconseguir l’ascens directe a LaLiga EA Sports després d’una èpica remuntada als últims minuts al Vila-real ‘B’. Entre els jugadors més destacats es troba César Tárrega, defensa central cedit pel València CF, qui amb aquest ascens renova automàticament amb el València fins el 2028.

A més a més, el conjunt che li farà fitxa del primer equip, i la intenció és que siga un dels centrals del Pipo Baraja per a la pròxima temporada, com ha informat Relevo. S’havien de complir diverses condicions perquè Tárrega renovara, i així ha sigut. El central valencià ha disputat més del 65% dels minuts amb el Reial Valladolid. De fet, ha sigut peça clau per a Pezzolano jugant 16 partits dels 18 als quals ha estat disponible.

Tárrega amplia un any més el seu contracte amb el València, de 2027 a 2028, i als plans del Pipo Baraja està que faja la pretemporada amb l’equip, i es quede per formar la línia defensiva amb Yarek i Mosquera. Com continua la informació de Relevo, la idea és vendre a Cenk, i fitxar un altre central. A més, també se li busca eixida a Cömert, que no es quedarà al Nantes.

El defensa d’Aldaia ha tingut una curta experiència en Valladolid, però aquests mesos li han servit per agafar molts minuts (1309′) i experiència en una categoria molt exigent. L’entorn de Pucela parla meravelles d’ell, i amb la seua gran estatura (1,94m) i la seua joventut (22 anys), és un dels centrals més prometedors de la pedrera che.