ACTUALITAT  

Les Penyes del València CF han tret una oferta per als desplaçaments a Almeria i Elx

Per Alejandro Fernandez · 21 Març, 2023

El València va anunciar ahir que pagaria els autobusos als aficionats que compren les entrades de públic visitant a 25 euros, fins a 530 aficionats, i hui les Penyes del València han publicat el seu “pack” de desplaçaments per als partits a Almeria i Elx del pròxim mes d’abril.

L’oferta per als dos pròxims desplaçaments és per 10 euros, preu especial per ser penyista, i per 40 euros als aficionats que vulguen viatjar amb els autobusos proporcionats per les penyes per als quals no siguen penyistes.

Les Penyes del València CF també han tret l’oferta per cada partit de manera individual, de manera que el preu dels penyistes per a viatjar a Almeria (9 d’abril) és de 10 euros i per als no penyistes és de 25 euros. Aquesta oferta també s’aplica per al partit davant l’Elx (24 d’abril).

La iniciativa de les Penyes del València CF no inclou l’entrada per als estadis de l’Almeria i de l’Elx, mentre que l’oferta proporcionada pel propi club sí, l’oferta del qual inclou entrada per 25 euros i el viatge gratis, a cost del València.

Són desplaçaments molt importants per als interessos del club en un mes d’abril en l’equip a equips que lluiten pels mateixos objectius, per això, tant el club, com les Penyes del València, posen autobusos perquè l’afició estiga propera a la plantilla en les eixides.