ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Un equip està disposat a pagar 40 milions per Javi Guerra

Per Blanquinegres · 26 Septembre, 2023

El valencià Javi Guerra és una de les sensacions de La Liga espanyola en este inici de la temporada, però això s’ha sumat al que ja va fer en la seua aparició el passat curs, quan en les últimes sis jornades va ser la peça clau sobre la qual va pivotar la salvació in extremis de l’equip que entrena Rubén Baraja.

El migcampista suma tres gols en lliga, sent juntament amb Hugo Duro el màxim golejat de l’equip en sis partits de lliga, però el que sens dubte crida l’atenció d’ell als seus 20 anys és el seu físic.

El València ha fet de l’Acadèmia el seu principal actiu en aquesta última temporada i, per descomptat, en la present. La irrupció en el primer equip de Diego López, Alberto Marí i Javi Guerra ha provocat que mig món del futbol quede meravellat. No obstant això, cal destacar aquest últim principalment.

Ningú a València oblida el golàs que li va marcar al Valladolid la temporada passada per tal de creure en una salvació que s’allunyava amb el pas de les jornades. Però, lluny de quedar en el record per un gol efímer, el cert és que el de Gilet està sent una de les revelacions de les cinc primeres jornades de LaLiga 2023-24. Res més lluny de la realitat, el migcampista va fer fa uns dies un dels gols més bonics de la competició davant l’Atlètic de Madrid.

I és que més enllà dels gols tan importants que puga fer, Javi està demostrant sobretot una maduresa i un joc dignes d’un jugador que porta rendint al màxim nivell durant, al menys, una dècada. Per descomptat, prova d’açò últim va ser l’oferta d’un club estranger per ell, arribant a oferir una quantitat més elevada que el traspàs de Yunus al Milan. És a dir, una oferta superior als 20 milions d’euros.

Després mes i mig de competició tot el que Javi apuntava ha provocat la cridada oficial de molts equips, però segons ha informat Golsmedia per fonts molt solvents, al xic ja li han cridat els grans d’Europa. Tots: City, Bayern, PSG, Barça o Madrid ja coneixen a la perfecció les condicions del xic i un d’eixos ja ha valorat l’opció de començar a negociar. La taxació és de 40 milions d’euros per part d’eixe club que veu en Guerra un dels migcampistes del futur, estil ‘Bellingham’ i vol avançar-se a la resta perquè estan convençuts que la seua temporada augmentarà la competència i li pujarà el preu al jugador.