ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La primera lliga de Baraja: 38 jornades del València amb el Pipo

Per Javi Richart · 22 Gener, 2024

Rubén Baraja va complir 38 partits de lliga com a entrenador del València CF el passat dissabte amb la victòria davant l’Athletic Club. 38 són les jornades que té una temporada en LaLiga EA Sports, i el Pipo ja sap el que és jugar-les, tot i que no ha completat una campanya sencera. 

L’entrenador asturià va conduir a l’equip a la salvació en les últimes 17 jornades de la passada temporada 2022/2023. En aquesta campanya, ja suma 21 partits de lliga, el que fa un total de 38. El balanç que es fa, a priori, és molt bo per a Baraja. Tot i que la temporada passada es va patir molt, aquest any ja s’ha aconseguit la permanència de forma virtual, i es somnia amb Europa.

En total, són 54 punts el que ha aconseguit la llegenda valencianista com a entrenador che. Uns números que bé valdrien per classificar-se, almenys a la UEFA Conference League. De fet, preguntat per aquesta dada, Baraja va respondre a la roda de premsa posterior a la victòria contra l’Athletic Club.

“Per a mi, tot aquest tipus de notícies són positives. Generar aquest entorn per als jugadors és positiu. Jugar en casa amb la nostra gent, que ens dona suport, és positiu. Trauen la seua millor versió. Que l’equip estiga competint en camps difícils com les últimes dues victòries en Vallecas i Cadis. Són moltes circumstàncies, però és cert que estem aguantant aquest ritme en lliga, i sempre et fa gaudir del moment. Realment, és el mèrit de creure, treballar, insistir i, sobretot, ser un equip tan sòlid i seriós com ho hem estat hui”, explicava l’asturià.