ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El club assegura que Baraja finalitzarà la temporada al València

Per Alex Alfaro · 21 Abril, 2023

El València CF garanteix que Rubén Baraja acabarà la temporada en la banqueta del conjunt de Mestalla malgrat els 7 punts trets dels 24 disputats i confia en el treball del tècnic val·lisoletà.

Des del club es manté l’esperança, amb les mires posades a Elx, Valladolid i Cadis en els pròxims 10 dies i es continua confiant en Rubén Baraja per a traure la situació avant, malgrat que la direcció esportiva ha rebut múltiples oferiments d’entrenadors en les últimes setmanes.

 

El consell es reunirà aquest dissabte

El consell d’administració del València CF es reunirà aquest dimecres de ‘urgència’ per la dramàtica situació esportiva que travessa l’entitat de Mestalla amb l’abisme del descens cada vegada més a prop.

En la reunió, en la qual alguns dels membres assistirà per ‘Zoom’, estaran el fill de Peter Lim, Kiat Lim, com a màxim responsable de Meriton, i Miguel Ángel Corona, director esportiu de l’entitat, com a màxim responsable de l’àrea esportiva.

La preocupació pel descens augmenta dins del club i les converses entre València i Singapur han augmentat en les últimes dates i la presidenta ja ha traslladat la crítica situació a la resta del consell.