ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Lim ja no confia en Parejo

Per Miguel Fernández · 03 Agost, 2020

La relació entre el màxim accionista del València CF, Peter Lim, i el capità del club de Mestalla, Dani Parejo, està absolutament trencada. Segons informa el diari Marca, l´empresari de Singapur ja no confia en la figura del migcampista madrileny, i tot apunta a que aquesta es la principal raó per la qual el club busca a contrarellotge un equip que estiga disposat a pagar traspàs pel de Coslada.

Tot indica que la relació s´ha deteriorat en els últims anys, coincidint amb la pèrdua de tracte que el propietari tenia en els primers anys amb els integrants del vestidor, i que l´actual situació econòmica del club és l´escenari perfecte que Meriton ha trobat per tancar els nou anys de trajectòria de Parejo en el València CF. A més, tal com indica Marca, certes actituds i decisions del capità durant aquesta atípica temporada podrien haver augmentat aquesta desconfiança de Peter Lim.

La negativa a parlar amb els mitjans de comunicació abans del Chelsea FC-València CF després de la destitució de Marcelino, les declaracions a Movistar + en les que afirmava que continuava mantenint contacte amb el tècnic asturià o l´exigència pública de contractar un central per sustituir a Garay són alguns dels motius que construeixen la decisió de Lim de donar per finalitzada l´etapa de Dani Parejo com a jugador de l´equip de la capital del Túria.