ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La posició a final de temporada del València sense errades del VAR

Per Javi Richart · 27 Maig, 2024

LaLiga EA Sports va finalitzar aquest cap de setmana amb una jornada molt descafeïnada, i en la qual no hi havia res en joc. El València CF va acabar la temporada 2023/2024 consumant una 9a posició amb mèrit, tenint en compte la plantilla confeccionada per Meriton, però mediocre valorant la classificació històrica del club.

A banda d’això, l’últim partit dels de Rubén Baraja a Vigo va estar plagat de polèmica amb dos penals que nos es van xiular a favor del conjunt che, i que eren prou clars. La pàgina Archivo VAR comptabilitza cada jornada els punts de cada equip, basant-se en les errades que comet el VAR a favor i en contra del seu equip.

Segons aquesta classificació, el València CF hauria acabat la lliga en la 8a posició. És a dir, els de la capital del Túria haurien superat al Vila-real CF en la taula, aconseguint 52 punts, 3 més dels que ha aconseguit en aquesta lliga. Per tant, s’evidencia que els del Pipo Baraja han estat perjudicats.

Pel que respecta a altres posicions, el FC Barcelona hauria guanyat LaLiga EA Sports, situant-se un punt per davant del Reial Madrid. En canvi, la classificació a competicions europees no hauria patit cap canvi. A més, el descens quedaria igual amb Cadis, Granada i Almeria en LaLiga Hypermotion.