ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La dura història mai contada sobre la lesió de Gayà en el Mundial

Per Blanquinegres · 22 Març, 2023

La lesió de José Gayà a uns dies de començar el Mundial de Catar va ser un colp molt dur per al capità del València CF i, en general, per al valencianisme. Des del club es va entendre l’assumpte com una injustícia per considerar-lo com un esquinç lleu i ara la selecció espanyola trau a la llum algunes imatges de com es van viure aquelles hores.

Tot, amb les explicacions del de Pedreguer de fons: “Des del moment en què m’esvare en una jugada i se’m va el peu sabia que anava a ser un esquinç i faltava saber la gravetat de l’assumpte. En eixe moment, se’m va passar pel cap (que s’anava a casa)”.

Pese al dur colp que va suposar tornar-se a València, Gayà ho tenia clar: “Difícil recuperar-se però pense que m’ha fet més fort com a persona i jugador. El que em va passar és una cosa que recordaré tota la meua vida, però no pot canviar. Ho vaig intentar tot i en una acció fortuïta se’m va doblegar el turmell i es va decidir que no anava a continuar. Però el futbol dona revenges i barallaré per a continuar estant ací i continuar aconseguint grans coses”.