ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les Penyes decideixen trencar qualsevol relació amb Meriton

Per Alex Alfaro · 24 Febrer, 2023

L’Agrupació de Penyes va dur a terme en el dia d’ahir una assemblea extraordinària que tenia l’objectiu de definir el futur de l’agrupació en el més curt termini després d’una forta divisió de les opinions dins de l’Agrupació referent als temes importants.

L’assemblea va començar amb una bona participació amb un total de 176 penyes (86 penyistes assistents i 92 penyes delegades). L’assemblea va començar amb tota una declaració d’intencions de Fede Sagreras, president de l’Agrupació, que va assenyalar que malgrat les crítiques no tenia pensat dimitir.

La primera notícia important del dia va arribar amb la intervenció de la penya Balaguer que va proposar trencar tota relació amb Meriton i que s’afegira eixa petició a l’ordre del dia. Després de tres hores d’assemblea i de participació de diferents penyes, per majoria absoluta van decidir trencar relacions amb Meriton i que l’Agrupació començaria a liderar i proposar accions contra Meriton.

Votació punts del dia

a – Donar suport a les accions cíviques que es convoquen per a protestar per la dolenta gestión del màxim accionista. APROVAT

b – Suport incondicional a l’equip en tot moment. APROVAT

c – Continuïtat de l’Agrupació en la plataforma De Torino a Mestalla. APROVAT

d – Exigir al màxim accionista que si no és capaç de revertir la situació tant econòmica com a esportiva que procedisca a la venda de les seues accions. APROVAT