ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

La carta que uns aficionats han enviat a l’ambaixada de Singapur

Per Alex Alfaro · 22 Febrer, 2023

La Penya Valencianista 18 de Març ha presentat este dimecres una carta al Consolat de Singapur a Espanya (Madrid) denunciant que el “comportament i mala gestió en el club” de Peter Lim “està portant a un enfrontament continu amb els aficionats valencianistes”.

El president de la penya (es va eixir l’any passat de l’Agrupació per discrepàncies) s’ha personat en el Consolat per a donar constància del malestar del valencianisme amb el magnat singapurense. L’escrit insta el cònsol que aconselle a Lim la venda de les accions que disposa del València CF i “abandone el club”.

La carta

A/A: Ilmo.sr. Dr. Alfonso Vegara

Honorary Consul-General of the Republic of Singapore

DE: Juan Carlos Corell Herrador

President Peña Valencianista 18 de Març de Madrid

Il·lustríssim Sr, em pose en contacte amb Vosté, a conseqüència de l’actitud i el comportament que està tenint el Sr. Peter Lim ciutadà de la Republica de Singapur amb l’equip de futbol València CF, del qual és el màxim accionista. Club que té 104 anys d’història i que és part de la vida de quasi 1 milió d’habitants.

El seu comportament i mala gestió en el club, està portant a un enfrontament continu amb els aficionats valencianistes i amb els valencians en general, la qual cosa està generant animadversió cap als ciutadans de Singapur, poble de gran generositat i treball al llarg de la seua història.

Per este motiu, com a màxim responsable del Govern de Singapur a Espanya, li instem que es pose en contacte amb el Sr. Peter Lim i l’assessore i aconselle que venga les accions que disposa del València CF i abandone el club, ja que, de seguir amb aquesta situació, els propis ciutadans de Singapur residents a València se senten incòmodes per la imatge que un empresari de la seua mateixa nacionalitat està transmetent a la societat valenciana amb la qual existeix una convivència i respecte mutu.